Interessante links

Hvis du vil vide noget om danske postamenter, er dette hjemmesiden over dem alle. Her findes næsten al tilgængelig referenceinformation. Den uhøjtidelige sammenslutning af danske postamentsøgere med initiativtager Niels Gundersen i spidsen, har vedligeholdt dette website siden 2004.
Sammenslutningen af Danske Postamentsøgere - postamenter.dk

Kort og Matrikelstyrelsen stiller masser af geografisk information til rådighed. Blandt andet er "Kort på nettet" særdeles nyttigt for en postamentjæger.
Kort og Matrikelstyrelsen - kms.dk

Danske Bjerge er en omfattende hjemmeside med fakta og nyheder om danske højdepunkter og kuperede landskaber. Ofte med en natur-sport-motion indgangsvinkel.
Danske Bjerge - danskebjerge.dk

Børge Tjelle Hansen i Dronninglund har lavet en fin hjemmeside, hvor han dokumenterer sin postamentjagt og sine meritter med besøg på nordjyske højdepunkter. Han har oven i købet besøgt postamenter i Sverige!
Børge Tjelle Hansen - danskebjerge.com

Carsten Høg i Galten præsenterer sine interesseområder på en yderst oplysende hjemmeside. Her er der et rigtigt godt afsnit om landmåling.
Carsten Høg - Landmåling

Per Hofman Hansen har lavet et par gode artikler om Målebanen på Amager og om en nedlagt og nu genopført station på Kåverbjerget på Fanø.
Per Hofman Hansen - Målebanen  Kåverbjerget

"På 367 ture i Bornholms natur" er en hjemmeside med mange forslag til ture man som turist kan foretage på øen. En af siderne foreslår en tur til Bornholms 7 postamenter.
367 ture - Trigonometriske stationer med postamenter

Bihrmann har blandt meget andet lavet en side med flotte fotos af sjællandske højdepunkter over 100 m. En del af dem er de velkendte med postament.
Sjællandske Bjerge - bihrmann.com

Cowi´s ortofotos er en side med fascinerende luftfotos over hele Danmark. Fornyligt er der kommet en fotoserie til med fotos taget af U.S. Air Force i 1954. Derudover er der flere serier fra perioden 1995 - 2010.
Cowi - KORTAL